24 Mart 2020
Aksaray belediyesi 26 noktaya 50 adet sıvı el dezenfektan cihazı yerleştirdi
Aksaray Belediyesi, dünya genelinde etkisini gösteren korona virüs (COVID-19) sebebi ile vatandaşlara yönelik hijyen önlemlerini almaya devam ediyor.
Korona virüs salgınının olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak için şehrin birçok noktasında dezenfeksiyon çalışmaları yürüten Aksaray Belediyesi, Belediye girişlerine, 15 Temmuz Milli İrade Meydanına, Ulu Cami önüne, AVM önlerine ve Otogar gibi vatandaşların yoğun olarak kullandığı 26 noktaya toplam 50 adet sıvı el dezenfektan cihazı yerleştirdi.
Yerleştirilen sıvı el dezenfeksiyon cihazlarından vatandaşlar bireysel olarak virüsten korunmak için ellerini dezenfekte etme imkânı bulabilecekler. Virüsün etkilerini en aza indirmek için aralıksız tedbir çalışması yapan Aksaray Belediyesi’nin yeni uygulaması vatandaşlar tarafından takdir ile karşılandı.
Virüsün ortaya çıkması ile birlikte harekete geçen Aksaray Belediyesi ekipleri, yerleştirdiği sıvı el dezenfektan cihazlarını vatandaşların kullanmasını engelleyecek durumların ortaya çıkmaması için sürekli takip edeceğini bildirdi. Ekipler cihazlarda sıvı dezenfektanın bitmesi durumunda belirli periyotlarda dolduracaklarını duyurdular
Yapılan operasyonda (1) şüpheli yakalanarak tutuklandı
Yapılan operasyonda (1) şüpheli yakalanarak tutuklandı
Bayram Birgin; DEMOGRAFİK SAVAŞ 11 Mart 2023
Bayram Birgin; UMUDUN AYAK SESLERİ 1 Mart 2023
Bayram Birgin; TARİHİN EN BÜYÜK MİLLETLERİNDEN OLMAK 12 Şubat 2023
Çiğdem Şenses; Aksaray Belediyesi ulusal ve yerel basın mensuplarıyla programda bir araya gelmiş. 15 Haziran 2021
Çiğdem Şenses; BABALAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.. 20 Haziran 2020
Çiğdem Şenses; Nerede o eski Ramazanlar !! 4 Mayıs 2020