24 Mart 2020
Vefa Sosyal Destek Grubu yalnız bırakmıyor
Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19)mücadelede alınan tedbirler kapsamında 65 yaş üstü ikametten ayrılma kısıtlaması olan vatandaşlarımızı Vefa Sosyal Destek Grubu yalnız bırakmıyor.
Valimiz Ali Mantı başkanlığında kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu, 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
"112" acil servis hattını arayan yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçları tek tek not edilirken ücretini ödemek koşuluyla bildirimde bulunan vatandaşlar ve aileler için gerekli alışverişleri yapan Aksaray Afet Acil Durum Müdürlüğü ekipleri vatandaşların belirttiği adrese giderek ihtiyaçları olan malzemelerini teslim ediyor.
Ekipler ihtiyaç halinde her türlü eksiğinin giderileceği konusunda vatandaşları bilgilendirirken, dışarı çıkamamaları konusunda gerekli uyarıları yapıyor.
Valimiz Ali Mantı Aksaray genelinde taleplerin karşılandığını belirterek, Aksaray Vefa Sosyal Destek Grubu içerisinde yer alan kurumların koordinasyon içerisinde özveri ve hassasiyet göstererek çalışmalarına devam ettiğini belirtti.
Yapılan operasyonda (1) şüpheli yakalanarak tutuklandı
Yapılan operasyonda (1) şüpheli yakalanarak tutuklandı
Bayram Birgin; DEMOGRAFİK SAVAŞ 11 Mart 2023
Bayram Birgin; UMUDUN AYAK SESLERİ 1 Mart 2023
Bayram Birgin; TARİHİN EN BÜYÜK MİLLETLERİNDEN OLMAK 12 Şubat 2023
Çiğdem Şenses; Aksaray Belediyesi ulusal ve yerel basın mensuplarıyla programda bir araya gelmiş. 15 Haziran 2021
Çiğdem Şenses; BABALAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.. 20 Haziran 2020
Çiğdem Şenses; Nerede o eski Ramazanlar !! 4 Mayıs 2020